Appartement Egmond

Appartement Ameland

 

U wordt welkom geheten met een flesje wijn, een schaaltje met lekkers en een bosje bloemen. In onze appartementen zijn boeken en spelletjes voorhanden. Er liggen diverse folders over fiets en wandelroutes in Duitsland en Nederland. Handdoeken zijn voorradig, die hoeft u niet mee te nemen. Ook het bedlinnen is inbegrepen. Er zijn in ieder appartement en de Loge 2 badjassen voorhanden.

In de appartementen wordt 's morgens verrast met een overheelijk "Duits" en zoveel mogelijk "Biologisch" ontbijt met verse broodjes en ingrediënten die in een mandje voor uw deur wordt gezet. U ontbijt dan op uw kamer. In de zomer als het weer het toelaat, is het ook heerlijk ontbijten in de tuin. 

Na een lange dag fietsen/wandelen of een andere activiteit, kunt u gebruik maken van het balkon, de mooie tuin of gewoon lekker met een goed boek in uw appartement op de bank. In de appartementen is een tv aanwezig voor als u toch nog graag de programma's die u niet wilt missen kunt bekijken. In overleg mag u tegen een aanvaardbare prijs gebruik maken van onze keuken voor een maaltijd. Ook is er een koelkast, een waterkoker, een senseo apparaat en een magnetron.

Een lekker diner bij Hof Veldink behoort ook tot de mogelijkheden. www.hof-veldink.de  Verder heeft Emlichheim: Hotel Schuurman www.hotelschuurman.de, Gaststätte 'Zum Bahnhof', Asia Bistro “Golden Wok”, Eiscafé Pinocchio, Arends-Hof www.arends-hof.net  , Altes Landhaus Buddenberg www.landhaus-buddenberg.de. Ook kunt u gebruik maken van de slagrij Gerhard Warsen Haupstrasse 22 49824 Emlichheim. Daar wordt iedere werkdag vers warm eten bereid voor een klein prijsje.  

Het is een kleine greep uit de vele eetgelegenheden. Ook in Coevorden en Schoonebeek kunt u lekker eten. De dorpen liggen op 10 km. afstand van ons huis.

U kunt gratis gebruik maken van WIFI : code : 3ffnLaGCt

Voor uw fietsen is er onderdak en voor eventuele was kan tegen een kleine vergoeding gebruik worden gemaakt van de wasmachine en de droger.