Appartement Egmond heeft de slaapkamer aanéén gesloten  met de woonkamer.
 

   

      

       

Appartement Ameland heeft een apparte woonkamer en slaapkamer.     

     

 

 

"Bed and Breakfast "Emmelkamp"in Emlichheim is gelegen aan de rand van het dorp Emlichheim, net over de grens met Nederland. In de buurt is veel fiets en wandel gelegenheid.Plopsaland, Huttenheugte en WildLands liggen op steenworp afstand. Ons dorp grenst aan de grensovergangen Coevorden, Schoonebeek en Hardenberg.

In deze provincies fiets je door de prachtige natuur en de authentieke dorpjes. Een fietstocht door Drenthe is verrassend en avontuurlijk.

Met zijn 1500 km. aan fietspaden is de provincie helemaal op fietsen ingesteld.

Ook kunt u uitwijken naar de Nedersaksische provincie Overijssel. Overijssel staat bekend om haar afwisselende landschap en grote verscheidenheid in plant en diersoorten. Wist u ook dat het een walhalla is voor fietsters? Ontdek al "zwervend" de vele schatten van Overijssel en maak van elke fietstocht een nieuw avontuur.

In ons eigen mooie gebied is de Kunstwegen-Vechtetalroute. Kan het nog mooier? Ja. Vanaf het voorjaar 2012 is de kunstroute in Duitsland uitgebreid richting Bentheimer Wald en Schuttdorf. Dat project met internationale kunstenaars heet "Raumsichten"

Er gaat vanuit Emlichheim een fietsbus, u kunt daar uw fietsen in laden en richting Uelsen, Neuenhaus, Nordhorn en Bad Bentheim reizen. Vanuit deze dorpen kunt u dan een route fietsen. Of u fietst terug of u gaat aan het einde van de dag weer met de bus teurg naar Emlichheim.

Kom eens een weekendje, midweek of weekje langs en laat u verrassen.

Ons tweede appartement is klaar, gezellig en sfeervol ingericht. Er is in de woonkamer een slaapbank zodat u ook met 4 personen kunt overnachten.

Vanaf 1 april tot 1 september is onze Loge te uur. De foto's volgen nog.

Wij zijn ook aangesloten bij: Vrienden op de Fiets.